HOF VAN COSSEEVerkoop is begonnen van de 8 appartementen, 13 hofwoningen, 10 terrasappartementen en 3 luxe penthouses.
De hoofdentree van het plan ligt aan de Bergse Dorpsstraat waarmee het nieuwe Hof van Cossee een beschutte, maar zeer centrale nieuwe woonlocatie wordt op een plek die lang in gebruik is geweest als constructiebedrijf, garage en loods.

We zijn er trots op dat de plannen voor Hof van Cossee nu eindelijk gerealiseerd zullen worden.

BEKIJK HET WONINGAANBOD

85 - 230 M2

APPARTEMENTEN

Maar liefst 18 koopappartementen. Profiteer optimaal van het riante woonoppervlak, de luxe buitenruimtes en het vrije uitzicht op Hillegersberg of het sfeervolle binnendek.

Wist u dat veel van de appartementen zelfs over een balkon én terras beschikken? Geniet buiten en maak het leven binnen helemaal eigen door uit verschillende indelingsmogelijkheden te kiezen. Waar kiest u voor? Een kantoorruimte, extra logeerkamer of een luxe walk-in closet?

95 - 233 M2

TERRASAPPARTEMENTEN

De 10 terrasappartementen bevinden zich in blokken B, D en E van het project. Deze woningen worden gekenmerkt door verhoudingsgewijs ongekend ruime buitenruimtes en terrassen met een fraaie ligging en afmetingen. De terrasappartementen zijn uniek binnen het project en hebben in sommige gevallen zelfs grotere buitenruimtes dan de penthouses.

137 - 187 M2

HOFWONINGEN

Zeer ruime gezinswoningen over vier woonlagen met twee royale privé terrassen op het oosten, één of twee privé parkeerplaatsen en een fraaie ligging aan de gemeenschappelijke binnentuin. De extra grote multifunctionele ruimte op de begane grond maakt deze woningen tevens uitermate geschikt voor gebruik als kantoor of praktijk aan huis.

164 - 210 M2

PENTHOUSES

De kronen op het Hof van Cossee zijn natuurlijk de 3 penthouses. De penthouses bestrijken de gehele topverdiepingen van de blokken B, D en E van het project. Door de unieke combinatie van fantastisch ruim opgezette plattegronden, schitterende buitenruimtes, grote mate van privacy en panoramische uitzichten, zijn de penthouses met recht de mooiste woningen van het gehele project.

BEKIJK HET AANBOD

KIES UW FAVORIETE WONING

Via onderstaande vogelvlucht kunt u de woningen van Hof van Cossee bekijken.
Selecteer eerst de gewenste verdieping en vervolgens een woning om de bouwnummer specificaties te bekijken.
U kunt hier ook direct kiezen voor een hofwoning of penthouse van voorkeur.

HILLEGERSBERG IS ÉÉN VAN DE GEZELLIGSTE EN BEST VERZORGDE WIJKEN VAN ROTTERDAM.

HILLEGERSBERG

Hof van Cossee wordt pal in het centrum van Hillegersberg gerealiseerd. Alles is hier letterlijk om de hoek!
De Bergse Dorpsstraat met leuke winkels, gezellige restaurants en cafés. Maar ook voor de dagelijkse boodschappen zijn de supermarkt, bakker, groenteman en slager dichtbij.
Goede fietsvoorzieningen, de A13 en A20 op slechts 5 autominuten afstand of het openbaar vervoer nabij brengen u zo naar het centrum van Rotterdam.
Op loopafstand bevinden zich de Bergse Voor- en Achterplas waar het elk seizoen van het jaar goed vertoeven is! Wilt u sporten?
De groene omgeving van Hillegersberg biedt u talloze mogelijkheden voor buitensport, maar ook voor binnensport zijn voorzieningen dichtbij.

Wonen in Hillegersberg is wonen met de voorzieningen van een dynamische wereldstad en met de rust en gezelligheid van een groen dorp!


ONTDEK DE OMGEVING

OOK DUURZAAM WONEN IN HILLEGERSBERG?